Welkom bij Car Rally Noord!

Car Rally Noord is de leukste autogroep van het noorden. Wanneer je een passie voor auto’s hebt en alles wat daar bij komt te kijken, dan zit je hier goed! Er worden meerdere keren per jaar een rally georganiseerd waarbij de hele dag in het teken staat van auto’s, auto’s & auto’s!

Rally's georganiseerd

Deelnemers per rally

km's afgelegd

Liter brandstof verbruikt

Leden in de WhatsApp-groep

HOE WERKT HET?

  • Na het betalen van het deelnamebedrag wordt je toegevoegd in een speciale WhatsApp-groep waarin alleen deelnemers van dezelfde rally zitten (dit is dus niet de algemene Car Rally Noord groep).
  • In deze groep wordt 2 weken voor de rally de te rijden route bekend gemaakt zoals op de foto hiernaast. Daarnaast zal ook de startlocatie, tussenstop en eindlocatie en starttijd bekend gemaakt worden.
  • Aan het begin van de rally teken je een formulier waarin staat dat de organisatie niet aansprakelijk gesteld kan worden voor de acties van de deelnemers
  • Je ontvangt een informatieblad met daarop een BikeGPX QR-code. Download BikeGPX dus vooraf. Als je deze code inscant dan komt de route zoals hiernaast automatisch tevoorschijn.
  • Je ontvangt een goodiebag met daarin allemaal leuke dingen die handig zijn voor de autofanaat, daarnaast zullen onze sponsoren de goodiebags voorzien van leuke artikelen en/of winacties.
  • Naast autofanaten zijn er enorm veel foto- en videografen aanwezig (die overigens ook autofanaat zijn) die je auto op mooist mogelijke manier proberen  vast te leggen!

De aftermovies van 3 april!

Onze sponsoren:

Wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact op via carrallynoord@hotmail.com